Ons verhaal

Kieskeurig
Inderdaad, we’re picky! Want zeg nou zelf, je mag toch best een beetje kieskeurig zijn over wat je in je lichaam stopt?
Picky People zijn:
kieskeurige
eigenzinnige
bewuste
persoonlijkheden.
Bij Picky People heb je daarom maximale vrijheid om zelf je menu samen te stellen, overeenkomstig met je eigen levensstijl.

Eerlijke producten
Wij geloven in eerlijke producten, vers en voedzaam, zonder onnodige toevoegingen en smaakversterkers. Met respect voor dier en milieu. Omdat verantwoord ook gewoon lekker kan zijn!
De ingrediënten en producten voor ons verantwoorde comfortfood halen we zoveel mogelijk van lokale producenten, waar mogelijk biologisch geproduceerd.

Hoe werkt het?
Via ons uitgebreide Pick & Mix-menu stel je zelf je maaltijd samen. Zo heb je altijd een gepersonaliseerd menu!
Het gaat om jouw eigen smaakstijl, dieetwensen en volledig toegespitst op jouw levensstijl.

Kieskeurig
Inderdaad, we’re picky! Want zeg nou zelf, je mag toch best een beetje kieskeurig zijn over wat je in je lichaam stopt?
Picky People zijn:
kieskeurige
eigenzinnige
bewuste
persoonlijkheden.
Bij Picky People heb je daarom maximale vrijheid om zelf je menu samen te stellen, overeenkomstig met je eigen levensstijl.

Eerlijke producten
Wij geloven in eerlijke producten, vers en voedzaam, zonder onnodige toevoegingen en smaakversterkers. Met respect voor dier en milieu. Omdat verantwoord ook gewoon lekker kan zijn!
De ingrediënten en producten voor ons verantwoorde comfortfood halen we zoveel mogelijk van lokale producenten, waar mogelijk biologisch geproduceerd.

Hoe werkt het?
Via ons uitgebreide Pick & Mix-menu stel je zelf je maaltijd samen. Zo heb je altijd een gepersonaliseerd menu!
Het gaat om jouw eigen smaakstijl, dieetwensen en volledig toegespitst op jouw levensstijl.
De drijvende kracht achter Picky People
Robin Vermey: de oprichter van het Picky-concept én verantwoordelijk voor de gerechten. “Mijn liefde voor voeding en koken ontstond al in mijn vroege tienerjaren, waardoor ik regelmatig thuis achter het fornuis stond. Daarna werkte ik in verschillende functies in onder meer de food-retail en horeca. In die verschillende banen deed ik veel kennis op over inkoop, smaken en eetgedrag. En over wat kleur bijvoorbeeld kan doen voor je smaakbeleving – varieer zelf dus eens met een andere kleur paprika of courgette!
“Tijdens mijn vele reizen heb ik geleerd dat grenzen in de voedingsbranche niet bestaan. Dat geldt voor recepten met 1001 specerijen, maar ook voor duurzaamheid en warenkennis.”
Op de achtergrond sudderde het idee voor een eigen horecaconcept al jaren. “Met de keuken van Picky People kan ik een verschil maken, door te kiezen voor verantwoorde oplossingen. En aan de andere kant door de gasten zelf bewuste keuzes te laten maken voor hun eigen voedingspatroon. En niet onbelangrijk, iemand laten genieten van een kwalitatieve en smakelijke maaltijd.”
De drijvende kracht achter Picky People
Robin Vermey: de oprichter van het Picky-concept én verantwoordelijk voor de gerechten. “Mijn liefde voor voeding en koken ontstond al in mijn vroege tienerjaren, waardoor ik regelmatig thuis achter het fornuis stond. Daarna werkte ik in verschillende functies in onder meer de food-retail en horeca. In die verschillende banen deed ik veel kennis op over inkoop, smaken en eetgedrag. En over wat kleur bijvoorbeeld kan doen voor je smaakbeleving – varieer zelf dus eens met een andere kleur paprika of courgette!
“Tijdens mijn vele reizen heb ik geleerd dat grenzen in de voedingsbranche niet bestaan. Dat geldt voor recepten met 1001 specerijen, maar ook voor duurzaamheid en warenkennis.”
Op de achtergrond sudderde het idee voor een eigen horecaconcept al jaren. “Met de keuken van Picky People kan ik een verschil maken, door te kiezen voor verantwoorde oplossingen. En aan de andere kant door de gasten zelf bewuste keuzes te laten maken voor hun eigen voedingspatroon. En niet onbelangrijk, iemand laten genieten van een kwalitatieve en smakelijke maaltijd.”

Jouw voeding, jouw keuze!