Duurzaam
Maximale keuze, minimale impact op mens, dier en milieu
Bij Picky People kies je voor een duurzame maaltijd: zo duurzaam mogelijk voor onze toekomst en jouw gezondheid. Dat kost ons wat meer, maar onze winst zit in het milieu. Wel zo eerlijk tegenover dier en planeet!
Al die extra aandacht en liefde komen terug in de kwaliteit en smaak van onze gerechten.
De keuzes die wij hebben gemaakt:
Biologisch en natuurlijk
Onze menukaart bestaat voor een groot deel uit vegetarische en/of veganistische gerechten. En sommige gerechten met dierlijke ingrediënten hebben een dierloze variant. We maken onze vegetarische en veganistische burgers van hoofdzakelijk biologische producten. Beter voor de natuur en beter voor jou!
We gebruiken 100% natuurvlees van grasgevoerde runderen uit de regio, die in hun natuurlijke omgeving genieten van ruimte en een echt ecosysteem. De verwerking gebeurt door vakslagers. Niets wordt industrieel verwerkt, zodat het vlees vrij blijft van antibiotica en synthetische conservering, wat kunstmatige smaakmakers overbodig maakt.
Onze kip is antibioticavrij en krijgt gezonde en natuurlijke voeding. Deze scharrelkippen hebben tijdens hun leven alle ruimte en groeien op zonder groeibevorderaars. Ook dit kwaliteitsvlees wordt daarna ambachtelijk verwerkt. Beter voor de dieren en beter voor jou!
Duurzaam en innovatief
Al onze verpakkingen, inclusief de stickers, zijn volledig biologisch afbreekbaar. De papieren bakjes van Kraft zijn naast biologisch afbreekbaar ook recyclebaar. En de witte bakjes zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar suikerriet.
In onze keuken gebruiken we groene stroom, maken we gebruik van energiebesparende maatregelen en we bezorgen uitsluitend met elektrische voertuigen.
We zijn altijd op zoek naar duurzame initiatieven en innovatieve oplossingen om onze planeet zoveel mogelijk te kunnen ontzien.
Maximale keuze, minimale impact op mens, dier en milieu
Bij Picky People kies je voor een duurzame maaltijd: zo duurzaam mogelijk voor onze toekomst en jouw gezondheid. Dat kost ons wat meer, maar onze winst zit in het milieu. Wel zo eerlijk tegenover dier en planeet!
Al die extra aandacht en liefde komen terug in de kwaliteit en smaak van onze gerechten.
De keuzes die wij hebben gemaakt:
Biologisch en natuurlijk
Onze menukaart bestaat voor een groot deel uit vegetarische en/of veganistische gerechten. En sommige gerechten met dierlijke ingrediënten hebben een dierloze variant. We maken onze vegetarische en veganistische burgers van hoofdzakelijk biologische producten. Beter voor de natuur en beter voor jou!
We gebruiken 100% natuurvlees van grasgevoerde runderen uit de regio, die in hun natuurlijke omgeving genieten van ruimte en een echt ecosysteem. De verwerking gebeurt door vakslagers. Niets wordt industrieel verwerkt, zodat het vlees vrij blijft van antibiotica en synthetische conservering, wat kunstmatige smaakmakers overbodig maakt.
Onze kip is antibioticavrij en krijgt gezonde en natuurlijke voeding. Deze scharrelkippen hebben tijdens hun leven alle ruimte en groeien op zonder groeibevorderaars. Ook dit kwaliteitsvlees wordt daarna ambachtelijk verwerkt. Beter voor de dieren en beter voor jou!
Duurzaam en innovatief
Al onze verpakkingen, inclusief de stickers, zijn volledig biologisch afbreekbaar. De papieren bakjes van Kraft zijn naast biologisch afbreekbaar ook recyclebaar. En de witte bakjes zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar suikerriet.
In onze keuken gebruiken we groene stroom, maken we gebruik van energiebesparende maatregelen en we bezorgen uitsluitend met elektrische voertuigen.
We zijn altijd op zoek naar duurzame initiatieven en innovatieve oplossingen om onze planeet zoveel mogelijk te kunnen ontzien.
Jouw voeding, jouw keuze!